Sådan logger du ind første gang

Hvis CustomOffice ikke er installeret på Android eller iOS endhed, følg da denne guide først:

Download CustomOffice på Android og iOS

CustomOffice appen er kun udgivet til Android og iOS enheder på de danske app butikker.

OBS: Har en medarbejder en Android telefon fra udlandet, er der mulighed for at hente Android appen her (Linket vil spørge efter at tillade indstillinger for ikke godkendte apps, da filen ikke bliver hentet fra Play Store)

Klik på et af billederne for det respektive system enheden kører med:

iOS:

GÆSTE APP – Klik her

Android:

GÆSTE APP – Klik her

CustomOffice Login

Hos CustomOffice tildeles hver kunde deres egen server med hjemmeside.

Første gang du logger på systemet igennem appen, skal du derfor kende domænenavn, initialer og kodeord.

Der vil blive udleveret et visitkort til hver enkel medarbejder med denne information.

1. Åben CustomOffice appen.
  2. Indsæt virksomhedens domænenavn.
  3. Skriv initialer og kodeord

I appen spørger systemet efter adressen på denne måde:

Eksempel: virksomhed.customoffice.dk

1. Her indtaster I jeres tildelte domænenavn, som regel navnet på virksomheden, og trykker på Fortsæt knappen.
  1. Efter korrekt etablering til domæne, ses nedenstående login skærm, hvor du skal bruge de initialer og kodeord, som din bruger er tildelt, og trykke på log ind.